" Wordt mijn affiliate en verdien 50% van de opbrengst! "

Alles wat je daarvoor moet doen staat hieronder uitgelegd. En om het je echt makkelijk te maken staat op deze pagina al het promotie materiaal klaar. Klaar voor gebruik!

Wat is een affiliate?
Een affiliate is iemand die producten van iemand anders verkoopt. Hij of zij krijgt per verkocht product een van te voren bepaalde commissie uitbetaald. In dit geval dus 50%. We verdienen er dus allebei evenveel aan! Er zijn verschillende soorten affiliates. Sommige affiliates hebben een website en op die website promoot hij of zij het product. Sommige hebben een mailing lijst en andere schrijven een blog over het onderwerp of promoten het product in verschillende forums.

Hoe werkt dat dan precies?
Op mijn website www.ebook-thailand.nl kunnen mensen zich inschrijven voor mijn gratis nieuwsbrief. Hierin vertel ik allemaal nuttige tips over Thailand. Ik vertel niet zomaar wat. Ik ben namelijk een echte Thailand kenner. De informatie die ik gratis weg geef en ook verkoop in mijn ebook is echt waardevolle informatie.

Even een voorbeeld:
Stel je stuurt 10.000 bezoekers door naar www.ebook-thailand.nl via je eigen affiliate link. (hoe dit werkt leg ik je zo meteen uit) Elke bezoeker die dankzij jou zich inschrijft voor mijn gratis nieuwsbrief ontvangt van mij tips over Thailand. Dit zijn echt hele goede tips met waardevolle informatie. Als zij het ebook aanschaffen, direct of na een aantal emails, wordt de verkoop op jouw naam geregistreerd.

Laten we zeggen dat 25% van de bezoekers die jij naar mijn website hebt doorgestuurd zich inschrijft voor de gratis nieuwsbrief. Dat zijn dus 2500 lezers. Na een aantal emails met tips te hebben ontvangen besluit 4% het ebook aan te schaffen. Dat is dus 4% van 2500 = 100 mensen die het ebook kopen. Ik verkoop het voor 27 euro. Ik haal daar de transactie kosten van 2 euro van af. Er blijft 25 euro over. Jij ontvangt 50% van de opbrengsten en krijgt dus 100 x 12,50 = 1250 euro!

Ook als iemand pas na 10, 20 of zelf nog meer nieuwsbrieven het ebook aanschaft wordt de verkoop geregistreerd op jouw naam en betaal ik je 50% uit.

Dit zijn hele redelijke cijfers als je dezelfde doelgroep hebt!

Hoe je een affiliate wordt leg ik hieronder uit. Het is echt heel simpel. Binnen 1 minuut heb je een eigen unieke affiliate link.

Hoe wordt ik affiliate?

Schrijf je in op http://www.affiliates-programma.nl
Vul het formulier in om een account aan te maken. Als je een account hebt aangemaakt dan wordt deze door ons binnen 1 werkdag gecontroleerd en als alles goed is dan krijg je de inlog gegevens.

Als je bent ingelogd op www.affiliates-programma.nl dan kun je bij de campagne Thailand al het reclame materiaal vinden met daaronder de broncode. In al het reclame materiaal is dan automatisch jouw affiliate link verwerkt.

Kies je materiaal en begin met promoten!
In het affiliate programma staan heel veel verschillende banners en teksten. Onder elke tekst en banner staat de code die je in jou pagina kan plakken. De banner en of tekst verschijnt dan op je website. Doordat jou unieke id in de links staan weten wij dat het boek via jou gekocht kan zijn. 50% procent van deze inkomsten zijn dan voor jou!

Custom made promotie materiaal
Wil je speciaal voor jouw gemaakte reclame materiaal zoals een banner extra teksten of wat dan ook. Dan kun je contact met me opnemen en ik zorg ervoor dat je alles aangeleverd krijgt.

Als je nog vragen hebt, stuur dan even een mailtje naar info@ebook-thailand.nl

Veel succes!

Met vriendelijke groet,

Christine Schrijnemakers